We zijn gestart!

In september zijn de jeugdactiviteiten in de Mariakerk weer begonnen.

Allereerst gaven de jongeren op zondag 17 september een reisverslag en terugblik op hun pelgrimage naar de Wereldjongerendagen in Lissabon. Ook dankten ze iedereen die hen financieel en/of met gebed heeft gesteund om hun deelname mede mogelijk te maken. Het was duidelijk dat de reis een sterke indruk op hen heeft achtergelaten. Eerder was er een artikel met foto’s van de reis geplaatst op onze website.
>> Lees meer

De week erna op zondag 24 september kwamen ruim 40 jongeren bijeen in de Mariakerk voor de eerste Tour of Faith jongerenontmoeting met de bisschop van het nieuwe seizoen. Op de bisdom website staat een verslag met enkele foto’s.
>> Lees meer

Ook leuk. Het bisdom magazine de Tussenbeide bevat een WJD special waarin alle hoogtepunten van de reis aan bod komen. Daarnaast heeft het bisdom ook een visitekaartje gemaakt met een link naar het jaarprogramma van het jongerenpastoraat. Zie hier de WJD special en zie hier het informatiekaartje.

Inmiddels is het alweer oktober en kijken we uit naar de volgende activiteiten. Het belooft weer een inspirerend en leuk najaarsprogramma te worden.