Steun ons

Youth Faith Exploration biedt een diversiteit aan Christelijke activiteiten en geloofscursussen. Daarnaast bezoeken we ook veel evenementen georganiseerd door bijvoorbeeld Jong Katholiek of de Katholieke Charismatische Vernieuwing. Ook gaan we soms op reis met God door te deel te nemen aan kloosterweekenden en bedevaarten. Al met al een divers aanbod van activiteiten waar vaak jong en oud aan mee kunnen doen. Om dit alles mogelijk te maken hebben we wel ondersteuning nodig van verschillende mensen. Op deze pagina kan je lezen hoe ook jij ons kan helpen.

Financieel

De meeste van onze activiteiten kunnen we voor alle deelnemers gratis aanbieden, maar soms kunnen we niet vermijden dat evenementen toch wat kosten. Om die kosten alsnog zo laag mogelijk te houden hebben we jullie hulp nodig.

Om ons te helpen kan je een donatie doen via onze Youth Faith Exploration rekeningnummer NL29 ABNA 0521 9980 69 t.n.v. L.A. Martis.

Regelmatig proberen we ook geld in te zamelen door verschillende sponsoractiviteiten te doen. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een loterij, feestmaaltijd, salsa workshop of het verkopen van zelfgemaakte items zoals kerstkaarten, sieraden, hapjes en kaarsen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om geïnformeerd te worden over o.a. onze sponsoractiviteiten om ook zo een bijdrage te kunnen doen.

Vrijwilligers

We zijn ook regelmatig op zoek naar vrijwilligers in de kerk en/of bij onze activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van de kerk, thee en koffie schenken na de mis, kinderwoorddienst begeleiden of met jongeren via M25 meewerken aan activiteiten voor mensen in kwetsbare posities, zoals daklozen, mensen in armoede of gevangenen.

Wil je graag een handje helpen, neem met ons contact op of het secretariaat van de Maria en Johannes onder het Kruis Kerk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om geïnformeerd te worden over o.a. onze vrijwilligerswerk activiteiten om ook zo mee te kunnen helpen.

Gebed

Je zou ons ook ontzettend steunen door te bidden voor ons werk, alle leden en activiteiten. Je zou bijvoorbeeld ook deel kunnen nemen aan de gebedsvieringen en gebedsgroepen in onze kerk.

Elke eerste vrijdag van de maand is er een gebedsbijeenkomst om 19:30 uur in de Mariakerk.
In de even maanden is iedere eerste woensdag om 19:00 uur een Taizégebed in de Mariakerk (Parelvissersstraat 131) en in de oneven maanden in de Dorpskerk (Achterweg 10).

Alvast heel erg bedankt voor jouw steun, met gebed of andere manieren!