Mariakerk jeugdprogramma seizoen 2023-2024

Het nieuwe seizoen is begonnen! Wees welkom bij de activiteiten van het Mariakerk jeugdprogramma komend najaar en voorjaar. Uiteraard zijn alle kinderen en jongeren van de parochie en daarbuiten welkom bij de activiteiten. Zie onderaan dit bericht het overzicht. Klik op de afbeeldingen om ze te downloaden.

Thema voor het jaar is ‘Wonderen en Verwondering’. Leer meer over de wonderen van ons geloof en laat je verwonderen door de verhalen uit de Bijbel.

Voor updates en details van de activiteiten, hou onze website www.youthfaithexploration.nl in de gaten, meld je daar aan voor de jeugd nieuwsbrief, zie de posters in de kerk en luister elke zondag naar de mededelingen. Voor meer informatie kan je ook terecht bij Shirleni Blanken.

Het Mariakerk kinderkoor B-UNO is inmiddels ook al gestart met koortrainingen. Om aan te melden of voor meer informatie daarover mail naar kinderkoorb.uno@gmail.com.

Gods zegen en tot snel!