Maria en Rozenkransmaand activiteiten

Op zondag 15 oktober om 09:30 – 13:00 uur zijn er tijdens en na de mis voor alle kinderen in de Mariakerk verschillende leuke en leerzame activiteiten rondom het thema Maria. Zo is er o.a. een escaperoom voor de echte puzzellaars. Alle kinderen zijn van harte uitgenodigd om mee te doen met het programma. Ouders zijn ook welkom om te blijven.

Tijdens de kinderwoorddienst zal er die dag ook meer verteld worden over het initiatief van Kerk in Nood waarbij elk jaar op 18 oktober een miljoen kinderen gezamenlijk de rozenkrans bidden voor eenheid en vrede. Ook kinderen in de Mariakerk kunnen hier thuis bij aansluiten door op woensdagavond 18 oktober om 18:00 uur zelf de rozenkrans te bidden.

Voor meer informatie over bovenstaande activiteiten kan men terecht bij Shirleni of Shirreline Blanken.