Aankondiging Misdienaarsdag

Dit jaar organiseert het bisdom Rotterdam een misdienaarsdag op 12 september in Bodegraven (H. Willibrorduskerk). Deze dag is voor misdienaars en acolieten in de leeftijd van 8 t/m 18 jaar en voor coördinatoren en begeleiders van de misdienaars en acolieten.

Tijdens deze dag gaan de misdienaars op speurtocht door de kerk, spelen ze een spel, bekijken liturgische voorwerpen in de sacristie en er is een workshop ‘Waarom lezen we de bijbel?’ Voor begeleiders en coördinatoren is er een aparte workshop.

Afsluitend is de eucharistieviering met bisschop Van den Hende als hoofdcelebrant. Op de misdienaarsdag is er bijzondere aandacht voor de woorddienst in de eucharistie. Bisschop Van den Hende presenteert op deze dag een speciaal kwartetspel over het Woord van God.

Praktische informatie
Zaterdag 12 september van 12:30 tot 16:30 uur.
H. Willibrorduskerk, Overtocht 20 in Bodegraven.

Om aan te melden klik dan hier.