Vooraankondiging WJD@Home op Ameland

Januari 2021: save the date voor een nieuwe WJD@Home. Jong Katholiek organiseert opnieuw een WJD@Home op Ameland. Jongeren in de leeftijd vanaf 15 jaar kunnen in januari 2021 opnieuw naar een WJD@Home op Ameland.

De WJD@Home werden in 2019 voor het eerst gehouden voor jongeren die niet deel konden nemen aan de Wereldjongerendagen in Panama. WJD@Home was met ruim honderd deelnemers een groot succes. Dat vroeg om een vervolg.

De WJD@Home 2021 worden georganiseerd onder de vlag van Jong Katholiek. Medewerker jongerenpastoraat Desiree Bühler van het bisdom Rotterdam is coördinator. “We merkten dat er groot enthousiasme was tijdens het weekend WJD@Home op Ameland. Niet alleen bij de jongeren die toen deelnamen, maar bij iedereen die meehielp, bij de organisatie en bij de bisschoppen.”

WJD@Home op Ameland zijn van vrijdag 29 tot en met zondag 31 januari 2021.
Klik hier voor meer informatie.