Mariakerk jeugd gaat naar de Wereldjongerendagen!

Een tiental enthousiaste tieners en jongeren gaan deze zomer op reis naar de Wereldjongerendagen in Lissabon, Portugal. Het grootste jongerenevent ter wereld. De 16+ jongeren zullen met de reis van bisdom Rotterdam mee gaan met een fantastisch en divers voorprogramma, waaronder een bezoek aan Parijs, Lourdes en Fatima. Enkele 14+ tieners gaan met de jeugdwerkers van de Mariakerk mee, rechtstreeks naar de week in Lissabon.

Om deze pelgrimage reizen te kunnen bekostigen vragen we de hulp van onze medeparochianen en een ieder die wil bijdragen. De jeugd onderneemt in de Mariakerk activiteiten om wat geld bij te verdienen zoals de verkoop van allerlei spulletjes bij hun WJD kraam in de kerk. Zo zijn er bijvoorbeeld rozenkrans tientjes, wenskaarten en sleutelhangers te koop. Kom bij ons tafeltje langs en kies iets leuks uit om te kopen. Contant betalen mag, via iDeal betalen kan ook. Een gift geven kan ook via onze Youth Faith Exploration rekeningnummer NL29 ABNA 0521 9980 69 t.n.v. L.A. Martis o.v.v. WJD donatie.

Voor vragen over alles rondom de Wereldjongerendagen kan je in de Mariakerk terecht bij Shirleni Blanken. Klik hier om contact op te nemen.

Voor meer WJD nieuws ga naar: www.wjd.nl | www.bisdomrotterdam.nl/wjd