De komende tienerbijeenkomsten

Na Pasen staan er nog twee tienerbijeenkomsten gepland, voordat de zomervakantie begint. Hieronder vind je het overzicht.

BijeenkomstDatumTijdInformatie
Blessed BootcampZaterdag 20 mei 202314:00 – 17:00uEen sportdag met extra zegen. Locatie is afhankelijk van het weer. Het liefst het Zuiderpark, vlakbij Zuidplein. Anders de Villa Vonk gymzaal in Hoogvliet.
Nacht Zonder DakVrijdag 23 juni t/m zaterdag 24 juni 202316:30 – 07:00uNacht Zonder Dak is een actie van Tearfund waarbij tieners in heel Nederland een nacht doorbrengen in een zelfgemaakt krotje van plastic en kartonnen dozen. De opbrengst van de actie gaat naar jongerenprojecten van Tearfund. De Mariakerk tieners zullen weer overnachten in de tuin van de kerk.
www.nachtzonderdak.nl

Meer informatie over de Nacht Zonder Dak actie
We sluiten het seizoen dit jaar op een bijzonder manier af met de Mariakerk tieners. We zullen voor de derde keer meedoen aan de actie Nacht Zonder Dak. Dat is een actie van Tearfund, waarbij tieners in heel Nederland zich laten sponsoren en een nacht doorbrengen in een zelfgemaakt krotje van plastic en kartonnen dozen. Zo ervaren we aan de lijve hoe het is om dakloos te zijn. De opbrengst van de actie gaat naar jongerenprojecten van Tearfund, die jongeren in arme landen helpen een goede toekomst op te bouwen.

De Mariakerk tieners zullen gaan overnachten in de tuin van de kerk op vrijdagavond 23 juni t/m zaterdagochtend 24 juni. Zij kunnen gesponsord worden via de actiepagina: https://actie.tearfund.nl/youth-faith-exploration

Tijdens de zomer en daarna
In de zomer zullen we met een groot deel van de groep op pelgrimage gaan naar de Wereldjongerendagen. In september starten we vervolgens weer met de reguliere tienerbijeenkomsten. De kick-off staat onder voorbehoud gepland op zaterdag 2 september om 18:00-20:00 uur.

Voor meer details of andere vragen kan je contact opnemen met Shirleni.