Wereldjongerendagen update

Inschrijvingen voor de WJD reis binnenkort geopend!
Al gauw kan je jezelf aanmelden voor de reis naar de Wereldjongerendagen in Portugal 2023. Dan is o.a. bekend hoeveel de reis gaat kosten. Wil je graag mee met de jongeren vanuit de Mariakerk? De reis is voor jongeren van 16-30 jaar en zal zijn van 24 juli t/m 9 augustus 2023. Deze pelgrimage reis neemt je o.a. mee naar Parijs, Lourdes en Fatima onderweg naar Lissabon, Portugal waar je de jeugd van de wereldkerk zal ontmoeten. We zullen in de kerk snel starten met fundraising activiteiten, dus laat de reissom je niet tegenhouden.
Voor meer info en om aan te geven dat je mee wil, neem contact op met Shirleni.

De 37e Wereldjongerendag
Op zondag 20 november 2022 (Christus Koning) is het dé Wereldjongerendag. De paus roept bisdommen op om deze dag samen te komen met jongeren (16+). Bisdom Rotterdam organiseert dan de Tour of Faith bijeenkomst zoals gebruikelijk om 15:00 uur op een locatie dat nog bekend wordt gemaakt.
Deze dag beginnen de inschrijvingen voor de Wereldjongerendagen reis naar Portugal in 2023!
Voor meer info en aanmelden:
Klik hier 

WJD Folders 2023
Klik op de afbeeldingen voor de bijhorende folders van de aankomende WJD evenementen.

Meer info over de Wereldjongerendagen
www.wjd.nl
www.bisdomrotterdam.nl/wjd