Terugblik jeugdactiviteiten in september en oktober

Kick-off met Sirkelslag
Op zaterdag 17 september was de kick-off van de tienerbijeenkomsten in de Mariakerk. We zijn het seizoen gestart met Sirkelslag, een interactief spel tussen jeugdgroepen uit heel Nederland. Dit jaar kunnen we daarvoor bonuspunten verdienen door geld in te zamelen voor de vele arbeidsmigranten in de Golfstaten. Ga naar onze actiepagina voor meer informatie en doneer! Klik hier.

Klik hier om de video te bekijken met de laatste opdracht van Sirkelslag 2022: Kettingreactie.

Rozenkransavond
Zaterdag 15 oktober was alweer de 2e tienerbijeenkomst. Tijd voor geloof en gezelligheid, aldus ons thema van het seizoen. We baden de Rozenkrans, maakte ons eigen gebedskralen tientje en speelden spelletjes, waaronder het spel Drawful. Het is niet overdreven om te zeggen, dat de meeste van de aanwezigen niet gezegend zijn met tekentalent. 😛 😀

WJD-Kruis op bezoek in onze kerk
Het Nederlandse WJD-Kruis on tour maakte op zondag 23 oktober een tussenstop in onze parochie. De jongeren konden in de Mariakerk even lunchen om vervolgens de weg te vervolgen met het kruis richting Brielle. Zie hier het fotoverslag van de tour.

Eerste Heilige Communie 2022
Inmiddels zijn de communie voorbereidingslessen afgerond en hebben 23 communicanten hun Eerste Heilige Communie mogen ontvangen op zondag 30 oktober. Godzijdank was het een mooie en zonnige dag. Afgelopen zondag 6 november kwamen de kinderen voor de laatste keer bijeen voor een terugkomdag met een speurtocht door de kerk. Dank aan alle vrijwilligers die de bijeenkomsten en de viering hebben begeleid.