DiaconAction met M25 Rotterdam

Geïnspireerd door Mattheüs hoofdstuk 25 uit de Bijbel, waar de werken van barmhartigheid beschreven staan, doen we als M25-jongeren iedere maand een activiteit waarbij we iets goeds doen met en voor anderen. Bij deze ontvang je een uitnodiging voor de volgende M25 activiteit. Dit keer kan je het werk van barmhartigheid ”De hongeren voeden en de dorstigen te drinken geven” uitoefenen.

Dit keer op de valreep van november hebben we een DiaconAction activiteit. DiaconAction is een evenement, waar jongerengroepen in het hele land zich inzetten voor hun medemens. Wij gaan dit jaar weer boodschappen inzamelen! Dit keer doen wij dit voor de voedselbank. Op zondag 30 november 2014 van 14:00uur tot 16:00uur gaan wij voor de Albert Heijn aan winkelende publiek vragen of zij boodschappen willen doneren. Wij verzamelen om 13:15 uur bij Stichting Mara en sluiten daar ook af met een lekkere maaltijd.

De Voedselbank Rotterdam is in 1999 ontstaan uit een particulier initiatief van Sjaak en Clara Sies. Doelstelling is: “Het wekelijks verstrekken van een voedselpakket aan personen en gezinnen die door financiële omstandigheden niet zelfstandig in staat zijn in hun voedselbehoefte te voorzien”. Voor de eerder genoemde supermarkt zullen wij staan en het winkelende publiek vragen om hun boodschappen te doneren voor de gezinnen die aangesloten zijn bij de Voedselbank Rotterdam.

Meld je nu aan voor één van de meest concrete activiteiten van M25 Rotterdam.

Wanneer: Zondag 30 november 2014 om 13:00-17:00 uur

Wat: Boodschappen inzamelen voor de Voedselbank

Waar: Verzamelen bij Stichting Mara op het adres Hang 14, 3011 GG, Rotterdam

M25 Rotterdam is er voor alle jongeren van 12-18 jaar. Wil je meer informatie over M25? Kijk op www.m25rotterdam.nl. Meld je voor deze activiteit aan via Facebook of bij Shirleni (shirleni@maraprojecten.nl) of via jouw M25-begeleider in de kerk.