Actie4Kids Schoenendoosactie

Versier een schoenendoos en vul het met allerlei bruikbare en leuke spullen. Daar kun je een kind ergens anders op de wereld heel blij mee maken. Er zijn nog zoveel kinderen die nog nooit zo’n schitterend cadeau hebben gekregen. Actie4kids (www.actie4kids.org) verzorgt ieder jaar het transport van meer dan 50.000 schoenendozen, die in Nederland en België zijn gevuld en versierd. Het is een unieke gelegenheid om iets te kunnen betekenen voor kinderen die zo arm zijn dat ze waarschijnlijk voor het eerst in hun leven een cadeau krijgen.

Vul jouw schoenendoos met:

• schoolspullen, die kinderen stimuleren om naar school te gaan.

• speelgoed, dat kinderen helpt bij hun persoonlijke ontwikkeling.

• toiletartikelen, die kinderen de noodzaak van hygiëne leren.

Lever je gevulde schoenendoos samen met €5,- voor de transportkosten uiterlijk 16 november in! Doneer dus deze maand speelgoed/schoolspullen in de Mariakerk en wij zorgen dat het op een goede plek terecht komt.

Wil je graag mee om alle ingezamelde schoenendozen in te leveren, een rondleiding te krijgen in het sorteercentrum, meer te leren over Actie4Kids en mee te helpen sorteren. Dat kan! Meld je bij ons aan en ga zaterdag 22 november van 09.30-13.00 uur mee. We verzamelen om 09.30 uur bij metrostation Slinge.

Doneer ook voedsel!

Lang houdbare voedsel doneren kan ook, daarmee vullen we onze boodschappen inzamelingsactie aan tijdens DiaconAction op zondag 30 november. Zie hiervoor het bericht over DiaconAction met M25 Rotterdam.