Vier Kerstmis!

Voor kinderen uit onze parochie en voor de scholen in de omgeving hebben we op Kerstavond 24 december om 18:30-19:00 uur een bijzondere bijeenkomst. Jullie zijn van harte uitgenodigd om samen online via Zoom het Kerstverhaal te beleven. Bij aanmelding via info@youthfaithexploration.nl ontvang je de Zoom Link.

Daarnaast heeft de Rooms-Katholieke Kerk van Nederland een website ontwikkeld met allerlei informatie en tips om Kerstmis te vieren in deze bijzondere tijden van Corona. Ga naar: www.vierkerstmis.nl

Kerstmis is te belangrijk om het niet te vieren. Je vindt op deze website handige links en downloads die je helpen om Kerstmis ook thuis te kunnen vieren. Sluit ook aan bij de kinderen van de Mariakerk op 24 december. Doe mee, Vier Kerstmis!

Op Kerstavond zal er ook een viering in de Mariakerk zijn en op Kerstdag zal pater Jouri voorgaan in de Kerst mis om 9:30 uur. Voor beide vieringen houden we ons aan de coronamaatregelen en is aanmelden verplicht. Vol = vol. Voor meer informatie hierover ga naar de website www.rkk-hoogvliet.nl.