Ga jij de uitdaging aan?

Via het project The Challenge dagen we jou uit om zelf na te denken over hoe goed samenleven eruit ziet. Vervolgens ga je bedenken wat jij kan bijdragen aan de maatschappij om het iets mooier te maken. Hoe kan je bijvoorbeeld mensen in kwetsbare posities tot steun zijn. Je werkt samen in een team om jouw zelf bedachte actie ook daadwerkelijk te realiseren.

The Challenge is een uitdagend traject waarbij je leert samenwerken, jouw talenten ontdekt en jouw creativiteit inzet voor een betere wereld. Als je voor school een maatschappelijke stage moet lopen, dan is dit project daar perfect voor. En anders is het ook gewoon leuk en zinvol om je met jouw vrienden en/of kerk jeugdgroep in te zetten voor je naasten.

Ieder jaar worden we verrast met nieuwe acties, die we van tevoren nooit zelf hadden kunnen bedenken. We zijn benieuwd wat de lichting van dit jaar zal doen en wie er naar huis gaat met The Challenge Award voor de beste actie.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.