Paaschallenge 2019 en nieuwsbrief

Op Witte Donderdag 18 april doen we op jullie verzoek de PaasChallenge! Het spel waarin je op een interactieve manier het paasverhaal beleeft. Door verschillende raadsels op te lossen kom je achter het mysterie van Pasen. Om te winnen moet je binnen de tijd de laatste puzzel opgelost hebben. Hoe sneller je de oplossing hebt gevonden, hoe beter je score. We sluiten eerst gezamenlijk aan bij de Witte Donderdag viering en daarna start het spel. Zie hieronder de details:

Donderdag 18 april 2019
18:30-21:30 uur
Maria en Johannes onder het Kruis kerk
Parelvissersstraat 131, Rotterdam (Hoogvliet)
Aanmelden bij Shirleni via: info@youthfaithexploration.nl

Lees meer over onze komende activiteiten in de nieuwe Youth Faith Explorer, klik hier om het te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *