Parochie jongerendag was een gezellig succes!

Zondag 29 oktober 2017 was het zover. De jongerendag van de parochie H.H. Nicolaas Pieck en Gezellen in de Maria en Johannes onder het Kruis kerk te Hoogvliet-Rotterdam. Het was een gezellige ontmoeting met jongeren uit alle kerken van de parochie. In totaal waren er meer dan 35 deelnemers en 15 bezoekers.

De dag begon met een Eucharistieviering, waarbij de vormelingen van dit jaar zichzelf voorstelden en een taak hadden in de liturgie, zoals de lezingen voorlezen. Na een bijzondere viering kwam de jeugd bijeen in de pastorie voor een lekkere lunch om vervolgens gezamenlijk te lopen naar Villa Vonk voor een sportmiddag. Op het programma stond basketballen, trefbal, kegelroof en voetbal. In teams met een naam die ze zelf hadden bedacht (SuperSquad, Team Goud, Adidas, Feyenoord en DreamTeam), gingen de jongeren de strijd aan voor de wisseltrofee. Uiteindelijk won na een spannend toernooi het team ‘Dream Team’ met de meeste punten.

Dank aan alle vrijwilligers die dit initiatief hebben georganiseerd!