Youth Café geloofscursus

Er valt heel veel te vertellen over het (katholieke) geloof. Het heeft ook een enorme geschiedenis van 2000 jaar. Regelmatig komen we dan ook met Youth Faith Exploration samen om dieper in te gaan op bepaalde aspecten van het geloof. Belangrijk is om vooral ook de basis te kennen, waar gaat het nou allemaal precies om. Wie is God, de Vader? Wie is Jezus, de Zoon? Wie is de Heilige Geest? Wat heeft Jezus precies voor ons gedaan en waarom heb ik Hem nodig?

Inmiddels staat de volgende YF8X geloofscursus alweer ingepland, doe mee met Youth Café! Verken en leer samen met andere leeftijdsgenoten over verschillende aspecten van het katholieke geloof. Get and keep plugged in with God ofwel wees en blijf verbonden met God!

Zie hier een korte video impressie.

Graag tot snel bij Youth Café. Wil je graag meedoen, meld je dan aan via info@youthfaithexploration.nl voor 7 april. De eerste bijeenkomst is op vrijdag 10 april in de Mariakerk om 19.30-21.30 uur en is daarna elke vrijdagavond om de twee weken op dezelfde tijd. Klik hier voor de flyer met de rest van het programma.

Geloven doe je niet alleen, maar als je wil is er er ook altijd de mogelijkheid om verder thuis te werken aan jouw geloofsleven. Hiervoor kan je een online cursus volgen via Waarom Jezus? – RK. Een internetcursus van vier weken over de basics van het christelijk geloof. Je kan ook meedoen aan JouPou en ontvang elke maand een brief thuis, waarmee je meer leert over God en jouw identiteit. Jouw wezen. Bouw zo ook een meer intiemere relatie op met God. Hij wil zich aan jou openbaren op een persoonlijke wijze!

Wil je dit jaar graag het Sacrament van het Vormsel ontvangen, klik dan hier voor meer informatie en een aanmeldformulier. De bovenstaande Youth Café geloofscursus wordt sterk aangeraden om te doen voordat je meedoet met de voorbereidingen op het Vormsel.