Youth Faith Exploration in de Kerstvakantie

Het Kerstspel, de vieringen in de kerk o.a. met het kinderkoor en M25 Rotterdam. Er is genoeg te doen in de Kerstvakantie om jouw geloof te vieren, verdiepen en in de praktijk te brengen. Bij deze ben je van harte welkom bij de komende evenementen.

Het Kerstspel

Op Kerstavond, 24 december 2014 om 18.30-19.30 uur zullen we weer een Kerstvertelviering houden voor en door kinderen in de Mariakerk, Hoogvliet. Kinderen zullen dan kerstliederen zingen en een Kerstspel opvoeren. Voor het Kerstpel zijn wij op zoek naar kinderen voor een bepaalde rol, zoals Maria, Jozef, engelen, herders, etc. Daarvoor willen wij alle kinderen van de Mariakerk uitnodigen om mee te doen. Ook vriendjes/vriendinnetjes zijn welkom.

Wij zullen enkele dagen oefenen met de kinderen. Na de heilige mis op 14 en 21 december om 10.30 tot 12.00 uur. Maandag 22 december is de generale repetitie om 13.00 tot 17.00 uur.

Kinderen die willen meespelen als een acteur/actrice van het Kerstspel kunnen zich aanmelden via info@youthfaithexploration.nl. Na het Kerstspel drinken we samen wat warme chocolademelk.

De Eucharistievieringen in de Kerstvakantie

Naast de gebruikelijke viering op de zondagen, zijn er nog wat bijzondere missen rondom de feestdagen. Na het Kerstspel op Kerstavond woensdag 24 december is er om 20.00u de Kerstgezinsmis. Het Youth Faith Exploration Kinderkoor zal dan de viering muzikaal begeleiden. Dezelfde avond is er om 22.00 uur de Hoogmis. Eerste Kerstdag, donderdag 25 december is er om 09.30 een Eucharistieviering. Tweede Kerstdag is er geen viering. Donderdag 1 januari is er om 11.00 uur een Eucharistieviering. Wees welkom.

Driekoningen en ontvangst huiszegen

Zondag 4 januari om 09.30 uur wordt het feest van Driekoningen gevierd. Iedereen is uitgenodigd, met name alle kinderen zijn welkom. Elk gezin kan een huiszegen ontvangen voor het jaar 2015. Voor de kinderen is er iets lekkers.