Nieuw seizoen, nieuw begin

Youth Faith Exploration bestaat inmiddels 6 jaar en we zijn blij dat we gedurende de jaren konden groeien qua aantal deelnemers en activiteiten. We voelen dat het tijd is voor wat vernieuwing. Na een nieuwe website gaan we na de zomer ook beginnen met een nieuwe opzet.

Youth Faith Exploration wordt onderverdeeld in drie leeftijdscategorieën. Zo heb je Youth Faith Exploration Kids voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Youth Faith Exploration Teens voor tieners van 12 t/m 18 jaar. En Youth Faith Exploration YoungAdult voor jongeren van 18 t/m 30 jaar. Voor elke categorie is er een verschillend activiteitenaanbod, waarbij een ieder zich op hun niveau kan verdiepen en het geloof kan verkennen.

Om een paar nieuwe activiteiten als voorbeeld te noemen.

Kids: Vanaf september zal het kinderkoor elke week een middag oefenen. We zoeken nog leden, dus meld je aan via youthfaithexploration@live.nl.

Teens: Tieners kunnen nu in plaats van de derde, elke vierde zondag van de maand om 09.30-13.00 uur bijeen komen om samen na te denken en een aspect van het geloof te bespreken met elkaar. Ook doen de tieners regelmatig vrijwilligerswerk door mee te doen met het project M25 Rotterdam en geven zo handen en voeten aan hun geloof.

YoungAdult: Voor jongeren is er een wisselend aanbod van cursussen en evenementen. We starten in het najaar in het bijzonder met de sponsoracties als voorbereiding op de Wereldjongerendagen van 2016 in Krakau, Polen.

Meer details van al onze activiteiten zijn te vinden op de over ons pagina’s. Schrijf je in op onze website om alle updates persoonlijk te ontvangen bijvoorbeeld via e-mail of What’s App. Ga hiervoor naar de contact pagina.