Terugblik op het najaar

Het afgelopen seizoen hebben we op een supergezellige manier afgesloten met een barbecue in het Zuiderpark op 10 juli. Ondanks het feit dat het aan eind van de middag een beetje begon te miezeren hebben we lekkere hamburgers gegeten en ook nog samen spelletjes gespeeld en gesport.

In het najaar begon corona helaas weer zijn opmars te maken en werden we weer beperkt in het organiseren van activiteiten in de kerk.

Wel was de kinderwoorddienst weer gestart en konden kinderen tijdens de viering op zondag even een momentje in de koffiezaal plaats nemen voor een eigen korte les over de lezing van de dag.
Ook was het kinderkoor B-UNO weer begonnen met koortrainingen. Zij hebben op Christus Koning, zondag 21 november, de viering opgeluisterd met hun gezang en muziek.
We sloten het najaar af met het Kerstspel op 24 december. Helaas hadden we toen weer te maken met een lockdown, dus men kon niet zelf naar de voorstelling komen kijken. In plaats daarvan was de viering live via het Mariakerk Youtube kanaal te volgen. De opname is via deze link terug te kijken: https://youtu.be/QIu4FCNaarI