Sponsor onze Nacht Zonder Dak in Hoogvliet

We doen weer mee aan de landelijke Nacht Zonder Dak sponsoractie. Wij zullen in de nacht van 5-6 juli 2019 om 19.00-07.00 uur in de tuin van de Mariakerk in zelfgebouwde krotjes gaan slapen. Zo ondervinden wij aan de lijve hoe het is om dakloos te zijn. Met deze actie zamelen we dan ook geld in voor straatjongeren in Nepal, Bolivia, India en Kenia.

Om ons te sponsoren ga naar: www.nachtzonderdak.nl/hoogvliet. Op deze website kan je jezelf ook nog aanmelden om mee te doen met de activiteit. Daarnaast is iedereen welkom om ons op 5 juli te komen aanmoedigen of mee te helpen met bouwen. Voor meer informatie kan je ook terecht bij Shirleni Blanken. Ga snel naar de website voor de laatste updates.

Voor nog meer nieuws voor kinderen, tieners en jongvolwassenen van de Maria en Johannes onder het Kruis kerk klik dan hier voor onze meest recente nieuwsbrief ‘The Youth Faith Explorer’.