Parochiecluster Sportdag: win de beker!

Zondagmiddag 5 oktober 2014 zal voor de vijfde keer een sport- en spelmiddag worden georganiseerd voor de jongeren uit het hele cluster. Ben je sportief en heb je zin om zondagmiddag 5 oktober tijdens sport en spel met andere jongeren de ‘strijd’ aan te gaan, geef je dan meteen op. Wil je alleen aanmoedigen dat kan ook, dit geldt trouwens voor iedereen.

De jeugd van de Mariakerk uit Hoogvliet verzamelt om 13.00 uur bij de Mariakerk om teams te maken. Om 13.30 uur gaan we richting Villa Vonk om met de andere groepen kennis te maken. Het sporten begint om 14.00 uur. De middag duurt tot ongeveer 17.00 uur.

De locatie is de gymzaal van de Villa Vonk, Othelloweg 8 in Hoogvliet.

We zijn toch allemaal benieuwd wie er dit jaar naar huis gaat met de Nicolaas Pieck en Gezellen trofee. Weer de jongeren uit Brielle of Hoogvliet of zal een groep uit de andere parochiegemeenschappen dit jaar de titel binnenhalen. Dus komt dat zien of doe mee!

Om op te geven kun je mailen naar youthfaithexploration@live.nl. Wij hopen jullie daar te zien, om een sportieve strijd aan te gaan, voor de ´Nicolaas Pieck en gezellen´ wisseltrofee.