KCV Generations toerustingsweekend

Begin het jaar goed en verdiep en sterk je geloof met het Generations weekend georganiseerd door de Katholieke Charismatische Vernieuwing. Dit weekend is van 23 t/m 25 januari 2015 en is voor iedereen ouder dan 16 jaar en kinderen tussen de 0 – 12 jaar.

Klik hier voor de flyer.

Als we onze blik werpen op de wereld, zien we naast vele mooie dingen ook onrust en chaos. Wat doet God midden in de chaos? Hoe zit het met zijn Koninkrijk en wat vraagt Hij van ons in deze tijd?

Aan de hand van Romeinen 12 willen we ontdekken wat God hierover tot ons zegt. Om onszelf niet te verliezen in angst en onzekerheden, willen we op de eerste plaats God zoeken. We mogen ons veilig weten bij Hem! We willen ons dit weekend laten bemoedigen door zijn Woord en zijn Beloften, en luisteren naar wat Hij aan ons vraagt. God stort zijn Gaven over ons uit en zo wordt Hij zichtbaar in ons midden.

Parallel aan ons (jong)volwassen programma is ook KISI in huis met een eigen kinderprogramma. Onze oudste kinderen kunnen daar bij aansluiten, voor de allerkleinsten wordt er een eigen programma aangeboden. We zullen dus een beetje inschikken en wat plaats maken voor de volgende generatie.

Aanmelding via het KCV Dienstencentrum of online (www.kcv-net.nl)

Prins Karelstraat 100 / 5701 VM Helmond / 0492 554 644 / dienstencentrum@kcv-net.nl

Kosten

Nieuwbouw: € 112 / Oudbouw: € 96 / Toeslag 1 p. kamer: € 50 / Zonder overnachting: € 74 / Daggast zaterdag: € 42 / Daggast zondag: € 32 / Kind (nieuwbouw): € 45 / Kind (oudbouw): € 37 / Student (oudbouw): € 74

Laat financiën geen obstakel zijn, neem zo nodig contact op met het Dienstencentrum om de mogelijkheden te bespreken.