Uitnodigingen voor jongeren

Tour of Faith

Kom iedere tweede zondag van de maand naar Tour of Faith: een jongerenviering en ontmoeting met bisschop Van den Hende. Telkens zijn we te gast in een andere parochie. Tour of Faith is een initiatief voor alle jongeren van 16 – 30 jaar in het bisdom Rotterdam. Tour of Faith begint om 15.00 uur met een eucharistieviering, waarin Mgr. Van den Hende voorgaat. Daarna is er om 16.00 uur een geloofsgesprek van alle aanwezige jongeren en de bisschop, steeds aan de hand van een thema. De middag wordt om 17.00 uur afgesloten met een maaltijd, die door de jongeren van de gastparochie is klaargemaakt. Je bent van harte welkom!

In februari van dit jaar was de Mariakerk aan de beurt en hebben wij het Tour of Faith programma verzorgd en elke tweede zondag is het in een andere parochie. De planning tot het eind van het jaar is als volgt:

  • 12 okt Waddinxveen, St. Victor, Zuidkade 176
  • 9 nov Dordrecht, H. Antoniuskerk, Burg. de Raadtsingel 45
  • 14 dec Lisse, St. Agathakerk, Heereweg 27

Vormselviering Mariakerk

Daarnaast is zondag 26 oktober om 09.30 uur de bisschop bij ons in de parochie om tijdens de mis de daarvoor voorbereide jongeren het sacrament van het vormsel toe te dienen. Wees van harte welkom om ook daarbij aanwezig te zijn om de Eucharistie te ontvangen, in gebed de vormelingen te ondersteunen, maar ook om te luisteren naar de inspirerende preek van de bisschop, die hij vast en zeker zal richten tot alle jongeren en de gehele geloofsgemeenschap.

Wereldjongerendagen brainstorm

Als laatst willen we je dan ook uitnodigen om samen met andere jongeren uit het bisdom bijeen te komen om te brainstormen over de Wereldjongerendagen reis naar Krakau, Polen in 2016. We komen zondag 26 oktober samen om 14.00 uur in Waddinxveen. Meld je dan eventueel ook aan als lid voor het kernteam die de reis zal organiseren.

Voor meer informatie over bovenstaande activiteiten neem dan contact op met het Youth Faith Exploration team. We hopen je graag te zien bij de evenementen.